Macalay Culkin s-a logodit în secret?

25 ianuarie 2022 9:21   Vedete internaționale

Au apărut zvonuri că Macalay Culkin s-a logodit în secret. Asta după ce iubita sa, Brenda Song, a fost surprinsă recent purtând un inel cu diamante pe deget

Au apărut zvonuri că Macalay Culkin (41 de ani) s-a logodit în secret. Paparazzi au surprins-o pe iubita actorului din seria de filme ”Singur acasă” cu un inel de diamante pe deget. Culkin și Brenda Song (33 de ani), sunt cuplați din 2017. Cei doi s-au cunoscut în Thailanda, în timpul filmărilor pentru „Changeland” (2019). Brenda i-a dăruit deja lui Culkin o fetiță, numită Dakota Song Culkin, care are acum 9 luni.

Numită după sora moartă

Fetița Dakota a fost numită după sora lui Macalay Culkin, care a murit în 2008, la numai 29 de ani, în urma unui accident. Macalay și Brenda locuiesc deja împreună într-o casă superbă din Los Angeles. Au trei pisici, câțiva pești și un papagal. În prezent, Macaulay arată rău, cu cearcăne urâte, şi a îmbătrânit înainte de vreme, din cauza abuzului de droguri şi a suferinţelor din tinereţe.

Și-a întrerupt cariera temporar

După marele succes obţinut cu ”Singur acasă”, Culkin a primit cel mai mare onorariu din toate timpurile oferit unui copil-star, adică 6 milioane de dolari, pentru rolul din filmul ”Richie Rich”, din 1994. El a devenit la acea vreme prietenul cântăreţului Michael Jackson. În 1994, Macaulay nu a mai suportat presiunea statutului de star şi şi-a întrerupt cariera cinematografică temporar.

A mai fost căsătorit

A revenit pe ecran din 2003, dar nu s-a mai bucurat de mari succese. A început să se drogheze şi, la 17 septembrie 2004, a fost arestat în Oklahoma pentru deţinere de droguri. A fost căsătorit cu Rachel Miner între 1998 şi 2000 şi, din 2002 până în 2010, a avut o relaţie cu actriţa Mila Kunis. Au apărut zvonuri că Macalay Culkin s-a logodit în secret

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Mai multe