Macaulay Culkin și Brenda Song au devenit părinți. Ce nume va purta micuțul

13 aprilie 2021 11:19   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Macaulay Culkin, devenit cunoscut datorită personajului Kevin din pelicula "Singur acasă", și iubita lui au devenit părinți, după ce Brenda Song a adus pe lume un băiețel.

Macaulay Culkin și iubita sa au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos care a primit nota 10 la naștere. Bebelușul s-a născut pe 5 aprilie, însă anunțul venirii sale pe lume a fost făcut abia pe 13 aprilie.

Dakota Song Culkin s-a născut pe 5 aprilie, în Los Angeles, şi este primul copil pentru fiecare dintre actori. Ea a fost botezată în amintirea surorii lui Culkin, care a murit într-un accident de maşină în 2008, la doar 29 de ani. 

Macaulay Culkin și Brenda Song s-au cunoscut pe platoul de filmare

Macaulay Culkin se iubește cu Brenda Song încă din 2017. În 2018, el mărturisea că și-a găsit sufletul pereche și plănuiește să-și întemeieze o familie cu Brenda. ”Relația asta e ok și, probabil, vom face câțiva copii împreună. Ce vreau să spun este că ne-am antrenat. Voi avea câțiva copii drăguți. Ea e asiatică, așa că vom avea niște copilași asiatici. Vor fi adorabili – o ceată de Sean Lennon în jurul casei, la asta mă gândesc”, a dezvăluit Culkin într-un podcast pentru Joe Rogan. Macaulay Culkin și iubita lui au jucat împreună în drama Changeland, lansată în iunie 2017. De fapt, pe platoul de filmare s-a aprins scânteia care i-a unit mai târziu.

Citește și: 

Macaulay Culkin, scene solicitante pentru serialul American Horror Story

Aşa arată acum actorii din «Singur acasă». Au trecut 30 de ani de la lansare

Mai multe