Mădălina Ghenea, înlocuită de Gerard Butler cu o brunetă focoasă!

19 iunie 2013 14:13   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Scoţianul de 43 de ani nu are gusturi rele când vine vorba de femei! El a fost văzut recent în tandreţuri în faţa hotelului Quisisana, din Capri, Italia cu o tânără misterioasă. Ea e prima femeie din viaţa lui de la despărţirea de Mădălina Ghenea.

Cu puţin timp în urmă Butler declara la un post de televiziune german că „s-a cuminţit" după ce el şi Mădălina au pus punct relaţiei de aproape un an. Cuceritorul care a bifat de-a lungul carierei de gigolo nume ca Rosario Dawson, Shanna Moakler, Jennifer Aniston, Martina Rajic şi Brandi Glanville, a fost surprins de paparazzi italieni în timp ce conducea tandru către hotelul unde era cazat o tânără brunetă.

Mădălina este imaginea unor prestigioase case de modă europene

Cei doi au dansat pe terasa hotelului, au râs şi s-au mângâiat discret. Aflat în Italia unde promovează ultimul său film, Butler pare să fi trecut repede peste despărţirea de românca de 25 de ani. Din fericire, programul încărcat al Mădălinei o ţine departe de fostul iubit, ea fiind momentan în Praga la o serie de evenimente cinematografice.

Deşi este o femeie puternică, o întâlnire neaşteptată cu Gerard Butler ar putea-o lovi ca un trăznet...

Mai multe