Mădălina Ghenea rochie de 10 kg a purtat şi pe toţi i-a fermecat

21 mai 2015 21:04   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Festivalul de la Cannes este prilejul ideal pentru staruri să-şi afişeze, pe covorul roşu, ţinutele de zeci de mii de euro, iar la ediţia din acest an cel mai tare a strălucit românca noastră, fotomodelul de talie internaţională Mădălina Ghenea. Ţinuta ei unicat a fost realizată de designerul Cristina Săvulescu.

Mădălina Ghenea (26 de ani) a fost aşteptată cu mare interes de cinefili, miercuri, la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes, ziua în care a avut loc proiecţia peliculei „Youth”, în care olteanca a jucat alături de Jane Fonda şi de Michael Caine.

Interesul a fost la cote maxime, ţinând cont că pe afişul filmului apare celebrul fotomodel gol, fotografiat din spate. Ghenea i-a lăsat fără grai pe cei prezenţi, cu superba rochie realizată de prietena ei, Cristina Săvulescu.

Click! a aflat că ţinuta nude, lungă până-n pământ, cu trenă, cântăreşte nu mai puţin de 10 kilograme şi că au lucrat la ea 10 croitorese, timp de 10 zile.  “Rochia este construită pe o siluetă tip sirenă, materialul conţine broderii şi aplicaţii realizate în întregime manual: perle, paiete, cristale. Ultima probă s-a făcut la miezul nopţii. Nu are un preţ, este model unicat, realizată doar pentru Mădălina”, ne-a spus Isabel Buganu, pr-ul Cristinei Săvulescu.

Mai multe