Mădălina Ghenea, uite cu cine te-a înlocuit Michael Fassbender. E un supermodel internaţional

6 aprilie 2014 14:09   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Michael Fassbender (37 de ani) şi olteanca Mădălina Ghenea (25 de ani) au trăit o poveste frumoasă de dragoste, dar totul s-a sfârşit după doar 4 luni. Starul de la Hollywood a înlocuit-o deja pe Mădălina cu un fotomodel celebru.

Este vorba despre top-modelul Naomi Campbell, de 43 de ani. Pantera neagră şi actorul irlandez au fost surprinşi în tandreţuri, într-un restaurant exlusivist din Londra. Potrivit martorilor oculari, cei doi păreau foarte apropiaţi, iar la un moment dat s-au sărutat, potrivit cotidianului The Sun.

Se spune ca Naomi Campbell este foarte îndrăgostită de actorul din "12 ani de sclavie" şi le-ar fi mărturisit prietenilor apropiaţi, la vernisajul unei expoziţii de modă organizat la V&A Museum din Londra, că este încântată de relaţia ei cu Fassbender.

"Naomi este foarte îndrăgostită de Michael. Le-a spus prietenilor ei prezenţi la vernisajul expoziţiei de la V&A Museum că abia aşteaptă să ajungă în acea seară la întâlnirea cu noul ei iubit. Toată lumea voia să afle cine este acesta", a adăugat aceeaşi sursă.

Mai multe