Madonna a înnebunit, pe scenă: «Vă rog, cineva să facă sex cu mine!»

14 martie 2016 19:30   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Procesul pentru custodia lui Rocco pe care îl duce cu tatăl băiatului, Guy Ritchie, i-a luat mințile Madonnei (57 de ani). Artista a început să piardă controlul asupra comportamentului său și nu mai are deloc limite. Cea mai recentă dovadă că lipsa fiului ei o depășește a oferit-o pe scenă, în cadrul ultimului său concert.

Sâmbătă seară (12 martie), Madonna a cântat în Melbourne, unde s-a făcut de râs. Fanii spun că vedeta a consumat băuturi alcoolice, mai exact tequila, și că era în stare de ebrietate. Ceea ce este și mai grav este că, la un moment dat, l-a insultat pe Guy Ritchie, numindu-l „fiu de cățea” în fața spectatorilor ei, potrivit metro.co.uk.

Iar Madonna nu s-a oprit aici. Artista ar fi implorat, la microfon, „Vă rog, cineva să facă sex cu mine!”. Anumite surse susțin că totul a pornit atunci când fiul ei a fugit de-acasă, mai ales că Madonna a mai afirmat în timpul concertului și că se va răzbuna pe Guy, tatăl natural al lui Rocco.

Pe de altă parte, reprezentanții solistei infirmă totul. Aceștia au declarat că Madonna a consumat numai un „shot” pe scenă, sâmbătă (12 martie), așa cum a făcut în ultimele ei 80 de spectacole din cadrul turneelor mondiale pe care le realizează. În plus, artista pare a fi complet indiferentă la revolta fanilor față de comportamentul ei. „Melbourne a fost distractiv! Brisbane, venim!”, a scris ea pe o rețea socială.

Mai multe