Madonna, huiduită pe scenă: «Gura, târfelor!»

15 decembrie 2015 12:24   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Madonna (57 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe. Fanii o adoră în concerte, mai ales pentru că face un spectacol de zile mari. Cu toate acestea, recent, artista a fost huiduită pe scenă și nu s-a mai putut abține. A început să își înjure fanii ca la ușa cortului.

Totul s-a întâmplat în Manchester, Anglia, unde susținea cel mai recent show din cadrul turneului Rbel Heart. Dacă intrarea s-a deschis în jurul orei 18.30, cu promisiunea că artista va urca pe scenă în jurul orei 21.00, aceasta nu a reușit să ajungă decât la 23.30, potrivit dailymail.co.uk.

Uite cum și-a jignit fanii

Fanii, plictisiți să aștepte ore în șir pentru ca Madonna să înceapă concertul, au început să o huiduie, moment în care artista a început să înjure: „Nu-mi place să întârzii, bine? Și voi, târfelor, care continuați să vă plângeți de asta (de faptul că a întârziat, n.r.) puteți să tăceți d******* din gură!”.

Apoi, cântăreața a explicat că motivul pentru care nu a putut ajunge la timp a fost o defecțiune tehnică la aparatura pentru video. Totuși, și explicațiile au venit într-un mod la fel de agresiv: „Nu sunt aici în spate mâncând ciocolată, făcându-mi unghiile și extensiile, bine? Video-ul a căzut. Nu aveam video și a trebuit să așteptăm până se reseta. Nici un motiv de divă-târfă egoistă. Dacă voi târfelor, divelor, vreți să continuați să vă plângeți de asta (de faptul că a întârziat, n.r.), nu veniți la show-ul meu!”.

Martorii spun că unii dintre fani au ieșit înainte ca Madonna să ajungă la concert, mulți dintre ei arătându-se enervați că nu au primit nici măcar un anunț.

Mai multe