Madonna i-a cunoscut pe părinţii iubitului său

9 noiembrie 2009 21:30   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cu această situaţie s-a confruntat Madonna, 51 de ani, prezentă astăzi în Rio de Janeiro pentru a o cunoaşte pe mama iubitului său, Cristane Regina da Silva, de 36 de ani. Mama modelului Jesus Luz avea doar 13 ani când a rămas însărcinată, relatează RadarOnline. Ea este coafeză, iar tatăl lui Jesus lucrează la spitalul local.

Vezi aici poze de la aterizarea Madonnei în Rio de Janeiro

Madonnna l-a cunoscut pe actualul său iubit la o şedinţă foto, la scurt timp după ce s-a despărţit de soţul său, Guy Ritchie.

Anul acesta, tatăl lui Jesus a declarat că cei doi se gândesc la posibilitatea de a se logodi, pentru a-şi dovedi dragostea şi devotamentul unul faţă de celălalt.

"Madonna îl iubeşte cu adevărat pe Jesus. El îşi doreşte să se căsătorească şi să fie luat în serios", a declarat o sursă apropiată cuplului.

Totuşi, Jesus ar putea să întâmpine dificultăţi în a o convinge pe Madonna, să-şi pună din nou pirostriile, ea fiind  divorţată deja de două ori. În emisiunea lui David Letterman, Madonna a mărturisit că mai degrabă s-ar lăsa călcată de tren decât să se recăsătorească.

Mai multe