Madonna, imagine scandalos de porno pe Internet! Și-a ras părul pubian într-o formă inedită

13 ianuarie 2017 17:15   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Regina muzicii pop încă este neastâmpărată la cei 58 de ani ai săi. Cântăreața și-a uimit din nou fanii după ce a publicat pe contul său de Twitter o fotografie cu zona ei intimă din chiloți.

Cu toții știm că Madonna n-a fost niciodată timidă când vine vorba de a-și expune corpul, dar de această dată, ea a revenit în atenția tuturor după ce a arătat pe Internet ultima sa „creație”.

Diva și-a ras zona intimă astfel încât ultima rămpșiță din părul pubian să arate precum sigla celebrei firme textile Nike, precizează Daily Star. „Daaaaa! Fă-o!”, a adăugat Madonna în descrierea îndrăzneței poze, pe care a arătat-o celor peste un milion de urmăritori de pe Twitter.

Fotografia a fost realizată de Marius Sperlich și urmează să fie publicată în revista „Nakid”. Unii admiratori ai artistei n-au considerat că imaginea ar fi prea explicită și nu au ezitat să-și exprime admirația pentru cântăreață: „De-asta te iubesc, regino!” Au existat însă și reacții negative la adresa gestului indecent al Madonnei, cum ar fi cea a prezentatorului Tv Piers Morgan. După ce a fost prezentată fotografia divei în cadrul unei emisiuni, Piers a scos o găleată de sub masă și s-a făcut că vomită micul dejun.

Mai multe