Madonna își arată cicatricile după operația la șold. Imagini cu diva de 62 de ani

22 noiembrie 2020 20:59   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Madonna se îmbracă și pozează în continuare provocator, reușind să atragă mai mereu și atenția bărbaților mult mai tinerei decât ea, însă vedeta nu și-a ascuns niciodată vârsta și își arată mândră și cicatricile post-operatorii, dacă este nevoie.

Din cauza acestea din urmă, celebra cântăreață s-a confruntat, încă de anul trecut, cu probleme la genunchi și a fost nevoită să facă multe ore de fizioterapie. Artista nici nu putea să se deplaseze fără ajutorul unei cârje.

Cum nu a mai putut să își susțină nici concertele, vedeta a decis să se lase pe mâna medicilor și a suferit recent și o intervenție chirurgicală la șold. Madonna s-a operat și recuperarea pare să meargă foarte bine, având în vedere că aceasta deja se pozează în stilul caracteristic.

Recent, vedeta a publicat o fotografie în care apare stând pe o canapea, în timp ce-și ridică rochia pentru a lăsa la vedere un bandaj pe șoldul drept, dar și câteva cicatrici rămase în urma tăieturilor, „Madame X este o supraviețuitoare”, a scris vedeta în dreptul imaginii. 

Nu este pentru prima dată când Madonna nu lasă problemele de sănătate să-i umbrească viața. La doar câteva luni după ce s-a operat la genunchi, ea s-a pozat topless, sprijinindu-se de o cârjă.

Mai multe