Madonna, propunere indecentă pentru votanții lui Hillary Clinton: ”Vă fac sex oral!”

20 octombrie 2016 11:52   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

A trecut vremea mâinilor strânse în piața publică și a mulțumirilor călduros exprimate pe scenă. Madonna le-a făcut o promisiune fierbinte tuturor votanților lui Hillary Clinton, miercuri, 19 octombrie, pe ultima sută de metri în campania electorală din SUA.

”Dacă o votați pe Hillary Clinton, o să vă fac sex oral”, le-a spus pe șleau Madonna (58 de ani) spectatorilor din vestita sală Madison Square Garden din New York, înainte de a o introduce pe scenă pe actrița de stand-up comedy Amy Schumer.

Mai mult, cântăreața a precizat că se pricepe foarte bine la asta și nu dă rasol. ”Sunt bună! Chiar sunt bună! Nu sunt superficială, nu mă grăbesc. Și înghit!”

Nu e prima oară când Madonna ține partea taberei democrate în alegerile din SUA. Cântăreața și-a exprimat susținerea, în trecut, și pentru Barack Obama. Alegerile prezidențiale din SUA vor avea loc în data de 8 noiembrie. În cursă au rămas reprezentantul republicanilor, Donald Trump, și reprezentanta democraților, Hillary Clinton, soția fostului președinte Bill Clinton.

Mai multe