Madonna se laudă fanilor cu vila de lux din Portugalia! În ce lux trăieşte vedeta cu o avere de 850 milioane de dolari

27 iulie 2020 7:47   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Îi place să şocheze! Madonna şi-a pus poze în ţinute sumare în casa sa din Lisabona. Diva a pus fotografiile pe reţelele sociale ca să arate ce interioare luxoase are.

Cântăreaţa Madonna (61 de ani) locuieşte împreună cu cei 6 copii ai ei, doi biologici, Lourdes, de 23 de ani, Rocco, de 19 ani, şi 4 adoptivi, David, de 14 ani, Mercy, de 14 ani, şi gemenele Estere şi Stella, de 7 ani, în capitala Portugaliei.

S-a mutat în 2017 în această vilă de secol XVIII din Lisabona, pentru a susţine ambiţiile de a deveni fotbalist ale fiului David. Diva umblă aproape goală prin casă, deşi e în cârje.

Casa are 4 dormitoare, 7 băi, o casă de oaspeţi şi o căsuţă separată pentru servitori. Camerele luxoase sunt mobilate cu gust.

În dormitorul ei, demn de o regină, are un nud pe perete. În bucătărie, are atârnate de tavan produse de artizanat portugheze. În livingul foarte elegant, cu flori şi multe cărţi, David o ajută să-şi facă exerciţiile de recuperare.

În casă mai are o colecţie de chitare, covoare pufoase, pian, o terasă mare. Diva încă are probleme de sănătate, din cauza unei afecţiuni la un cartilaj de la picior, în urma unei căderi de anul trecut. Ea are o avere de 850 de milioane de dolari.  

Citește și: 

Madonna, ieri în sânii goi, azi în cârje. Imaginea cu diva părăsind spitalul din Londra

Madonna, iubit mai tinerel decât cel al fiicei ei? Au ieșit împreună toți 4!

Mai multe