Madonna și-a sărbătorit ziua în stil „țigănesc” FOTO

18 august 2015 10:35   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Diva a împlinit 57 de ani, duminică (16 august) și a dat o petrecere de zile mari. Maddona a organizat un eveniment fastuos, în stil „țigănesc”. Toți invitații au venit îmbrăcați conform temei aleasă de artistă.

Madonna a demonstrat că nu e prea bătrână să se distreze în club, alături de cei patru copii ai săi: Lourdes (18 ani), Mercy (9 ani), Rocco (15 ani) și David (9 ani). Petrecerea a avut loc la M Bar, din Hollywood, în Statele Unite ale Americii. La eveniment au venit toți prietenii divei, costumați pe măsură. Cântăreața a publicat numeroase fotografii de la petrecere, în care apare alături de copiii ei, potrivit Mirror.

Fiul ei a furat privirile tuturor

Madonna a purtat o bustieră neagră, o bluză din plasă și multe accesorii colorate. Invitații au respectat și ei tema cabaretului gipsy (țigănesc n.r) și au venit îmbrăcați inedit. La fastuosul eveniment nu a lipsit nici fiul ei Rocco, care a împlinit 15 ani săptămâna trecută. El a fost vedeta serii, a purtat o ținută ieșită din tipare. A venit îmbrăcat în pantaloni largi cu motive orientale, o cămașă colorată, un lanț făcut din bani de aur și un atl lanț cu un pandativ uriaș. Rocco și-a pus o pălărie pescărească peste pletele blonde, iar mama lui a ținut să imortalizeze momentul și să împărtășească imaginea pe contul ei personal de Instagram. Cel mai frumos cadou pe care l-a primit artista a fost un cățeluș, căruia i-a dat numele Gypsy Rosa Lee.

Mai multe