Mai uşor cu Mariah, că te loveşte hernia!

4 decembrie 2016 20:43   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Găina bătrână face ciorba bună! Iar dansatorul american Bryan Tanaka, de 33 de ani, ştie cel mai bine acest lucru. De mai puţin de o lună, el i-a luat locul miliardarului James Paker în viaţa lui Mariah.

Mariah Carey (47 de ani) şi-a dus iubitul de 33 de ani în staţiunea Maui Grand Wailea la o scurtă bălăceală în apele Oceanului. Cu acest prilej a sărbătorit divorţul de Nick Cannon, lansarea emisiunii ei pe postul de televiziune E! şi şi-a oficializat relaţia amoroasă. Tanaka face parte din echipa de dansatori a divei, care are o avere de 520 de milioane de dolari. El l-a călcat pe bătături pe fostul logodnic al lui Mariah, miliardarul James Paker, acum patru luni, înaintea unui concert în Las Vegas. 

Atunci, miliardarul i-a interzis să mai intre în hotelurile care îi aparţin, fiind convins că flirtează cu logodnica lui. Mariah şi Tanaka au aterizat în Hawaii joi şi au stat până ieri. S-au bălăcit şi îmbrăţişat îndelung şi dansatorul care trage de fiare a luat-o pe Mariah în braţe de câteva ori. Asta, în ciuda faptului că diva, care are 1,75 m înălţime, a luat în greutate. Oficial, apropiaţii ei spun că ar cântări 65 kg, dar „realitatea” ar fi undeva la 72-75 kg. La finele lui 2015 Mariah cântărea 83 kg, dar a reuşit să slăbească aproape 30 de kile. Despărţirea de miliardar a făcut-o să dea iar iama în mâncăruri. De aceea, orice îmbrăţişare se poate lăsa cu hernie de disc pentru tinerelul cutezător!

Mai multe