Maluma, jefuit în Rusia, în timpul unui meci de la Campionatul Mondial

20 iunie 2018 9:20   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Maluma a fost jefuit în Rusia. Cântărețul columbian a mers la Saransk pentru a-și susține echipa națională în meciul cu Japonia de la Campionatul Mondial, însă la sfârșitul jocului, când a ajuns în camera de hotel, a avut parte de o surpriză neplăcută: rămăsese fără bunuri în valoare de 780.000 de dolari.

În timp ce solistul era pe stadion și își încuraja echipa, în camera lui de hotel a pătruns un bărbat și a dispărut cu o geantă Louis Vuitton, 11 ceasuri Rolex și Hublot, zeci de perechi de ochelari cu diamante și bijuterii Cartier din aur roz, galben și alb. Făptașul s-a dat drept prieten cu Maluma și așa a reușit să pătrundă în camera acestuia.

Artistul originar din Columbia a devenit celebru după ce a bifat câteva colaborări cu unii dintre cei mai îndrăgiţi artişti latino şi nu numai. Cântăreţul a cântat alături de Ricky Martin, Flo Rida, French Montana sau Shakira. Numele real al lui Maluma este Juan Luis Londono Arias, însă producătorii i-au sugerat să-şi găsească un nume de scenă cu rezonanţă şi uşor de reţinut. Juan Luis şi-a ales Maluma care e, de fapt, un acronim format din primele litere ale prenumelui mamei, tatălui şi surorii sale: Marlli, Luis şi Manuela.

Maluma vine la Bucureşti în 30 iunie

Maluma vine la Bucureşti, în 30 iunie, la cel mai mare festival de muzică latino din România, "El Carrusel". Evenimentul va avea loc în perioada 30 iunie - 1 iulie, la Romexpo, iar pe scenă vor mai urca: DJ Juan Magan, DJ Robin Schultz, Ricky B, Fly Project, Mandinga, What’s UP şi Andra

Mai multe