Mama iepurașilor Playboy își reia funcția. Are 65 de ani și o siluetă de viespe

25 septembrie 2017 11:37   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

A făcut furori în anii ’70 în barul din Londra dedicat iepurașului cu papion, iar acum, la cei 65 de ani ai săi, Angie Best este hotărâtă să-și reia funcția care a consacrat-o: “Mama Iepurașilor Playboy”.

Apariția în clubul în care se adună fanii publicației pentru adulți a avut un efect neașteptat pentru britanica Angie, care a cunoscut gustul celebrității. A devenit model și a fost invitată la New York și Los Angeles. A devenit apoi un guru în fitness. Angie a bifat și o căsnicie cu un fotbalist celebru, de la care a și rămas cu numele de familie, George Best. În urma relației a rezultat un copil, acum în vârstă de 36 de ani, dar mariajul s-a destrămat la 8 ani de când Angie și George au devenit soție și soț.

În 21 septembrie, cu ocazia evenimentului Telling Tales, de la Playboy Club, din Londra, Angie și-a reluat funcția. Îmbrăcată în celebrul costum al iepurașului din revistă, cu papion, codiță pufoasă și urechi, vedeta de 65 de ani i-a impresionat pe cei prezenți cu felul în care arată.

Mai multe