Mama lui Blair din «Gossip Girl»: «Fiică-mea m-a lovit în repetate rânduri cu o sticlă»

26 iulie 2011 7:22   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Constance Meester susţine că vedeta din serialul de succes a aruncat-o la pământ şi a lovit-o de mai multe ori cu o sticlă, în timpul unei altercaţii din decembrie 2010.

În timpul procesului, s-a spus că fratele mai mic al actriţei a trebuit să intervină ca să le separe, informează dailymail.co.uk.

Leighton susţine că mama ei în vârstă de 55 de ani a cheltuit banii care erau pentru grija fratelui ei Lex pe produse cosmetice.

Constance, care a născut-o pe vedetă în timp ce era în puşcărie pentru trafic de droguri, a folosit banii pe Botox, extensii de păr, chirurgie plastică şi alte cheltuieli.

Ea mai susţine că a făcut cu fiica ei un contract verbal în care Leighton urma să-i dea 10.000 de dolari pe lună, dar că a primit de la ea doar 7000.

Meester spune că mama ei a ameninţat că o va da în judecată pentru 3 milioane de dolari dacă nu creşte suma de bani promisă.

Cu toatea astea, într-un interviu pe care l-a dat anul trecut pentru revista «Grazia», Leighton a spus despre mama ei: «Mă inspiră şi este o femeie incredibilă. Când eram copil mi-am dorit să devin actriţă, iar ea m-a susţinut complet».

Mai multe