Marc Anthony s-a separat de soție după ce s-a sărutat cu Jennifer Lopez

19 noiembrie 2016 20:25   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Marc Anthony (48 de ani) s-a căsătorit în urmă cu doi ani cu modelul Shannon De Lima (28 de ani), dar acum a decis să se separe de frumoasa din Venezuela. Coincidență sau nu, cel supranumit "regele salsei" s-a sărutat pe scenă cu fosta lui soție, sexoasa Jennifer Lopez (47 de ani), la Premiile Latin Grammy.

După sărutul buclucaș, managerul lui J.Lo a ținut să facă lumină în acest caz: "Absolut, categoric, 100% nu sunt împreună din nou", notează TMZ. După scena de la Premiile Latin Grammy, Anthony a încercat să ia totul în glumă și s-a pozat cu mai multe persoane din anturajul lui, sărutându-se pe buze.

J.Lo și Marc Anthony au fost căsătoriți din 2004 până în 2014 și au împreună doi copii gemeni. În ultimul timp au fost văzuți deseori împreună, iar cântărețul chiar și-a sprijinit fosta soție la un spectacol dat în cinstea lui Hillary Clinton, chiar înaintea alegerilor prezidențiale. Mai mult, în august, bomba sexy s-a despărțit de iubitul ei, dansatorul Casper Smart, așa că nu e de mirare de ce au apărut speculații cu o revenire la sentimente mai bune între cei doi foști soți.

Mai multe