Mariah Carey, 52 de ani, bălăceală în piscină la -5 grade! Diva a intrat în apă cu rochia de seară

29 decembrie 2021 12:47   Vedete internaționale

Mariah Carey este într-o formă fizică demnă de invidiat. La cei 52 de ani ai ei, Mariah a intrat într-o piscină aflată în mijlocul troienelor de omăt și și-a udat rochia de seară.

Cântăreața a postat o fotografie în care apare îmbrăcată într-o rochie neagră, sclipitoare în timp ce intră într-o piscină înconjurată de nămeți. Mariah le-a împărtășit fanilor că ține această tradiție a scăldării în piscină, înainte de Revelion încă de pe vremea când era măritată cu Nick Cannon și crede că îmbăierea o călește și o ajută să nu se îmbolnăvească în tot anul care va urma.

Mariah Carey, avere de peste 300 de milioane $

Evident, diva a luat cu ea și un pahar cu șampanie pe care l-a lăsat pe marginea piscinei cât timp a făcut poza. Mariah care are o avere estimată la aproape 300 de milioane $ își petrece vacanța de iarnă într-o stațiune de schi din SUA, împreună cu gemenii ei Moroccan și Monroe, de 10 ani. Mariah a fost măritată cu Tommy Motola, între 1993 și1998 și cu Nick Cannon, între 2008 și 2016. Ea a debutat în 1990 și în cei 31 de ani de carieră ea susține că ”și-a împlinit majoritatea visurilor” cântând alături de voci impresionante precum Whitney Houston și Celine Dion.

Mai multe