Mariah Carey, ai grijă că striveşti miliardarul!

30 iunie 2015 22:19   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Când ai aproape 80 kg, ai mare grijă pe cine te urci. Însă dragostea lui Mariah Carey pentru miliardarul James Packer e atât de mare, încât simte nevoia să-l sufoce.

Cântăreaţa americană, în vârstă de 45 de ani, a uitat de bunele maniere de când s-a îndrăgostit de afaceristul australian James Packer (47 de ani). Deşi a depăşit cu mult „gabaritul” permis pentru o divă, Mariah Carey îşi sufocă iubitul cu îmbrăţişări „pufoase”.

La înălţimea ei de 1,75 m, vedeta cântăreşte aproape 80 de kilograme, dar faptul ăsta nu l-a deranjat pe uriaşul Packer, şi el de o înălţime considerabilă, de 1,97 m.

Aflaţi într-o vacanţă pe iahtul miliardarului, o ambarcaţiune de lux de 50 de milioane de dolari, în largul coastelor franceze, cei doi porumbei nu se abţin de la gesturi tandre. Cu o avere de 4,7 miliarde de dolari, magnatul australian a fost dat pe spate de formele voluptuoase ale cântăreţei... la propriu!

Artista, cu o avere de 520 de milioane de dolari, a simţit nevoia să se caţăre în poala iubitului, care s-a trezit cu nasul vârât între sânii ei. Profitând că gemenii lui Mariah, Monroe şi Moroccan, de 4 anişori, se odihneau în cabină, Packer a dezmierdat-o, sub privirile indiscrete ale paparazzilor.

Mai multe