Mariah Carey, dependentă de alcool şi de calmante

14 septembrie 2016 19:59   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Este disperată să nu-i ştie nimeni secretele ruşinoase! Morgan Carey, fratele cântăreţei Mariah Carey, a făcut-o recent de ruşine pe divă că este dependentă de alcool şi de calmante. Apoi s-a ascuns.

Mariah Carey (46 de ani) a fost surprinsă de-a lungul timpului beată criţă de paparazzi, bodyguarzii luptându-se s-o ducă acasă în timp ce i se împleticeau picioarele. În 2010, a urcat beată pe scenă şi a vuit presa din întreaga lume. Însă nu s-a ştiut niciodată, până acum, că diva e dependentă de alcool şi de calmante prescrise de medici.

Fratele ei, Morgan, de 55 de ani, a făcut recent dezvăluirea, apoi a dispărut fără urmă, undeva în Italia. Se teme că Mariah, care are averea de 520 de milioane de dolari, se va răzbuna îngrozitor. Ba chiar se teme că l-ar putea ucide. Bărbatul a mai spus că, în copilărie, ea recurgea la ritualuri sataniste şi ar face orice să nu ştie nimeni.

”Şi când era însărcinată cu gemenii a băut de a rupt. M-a chemat la maternitate să iau sticlele pe care şi le ascunsese acolo, ca să nu cumva să i le găsească cineva. Nu s-a putut lipsi de alcool până la naştere. Se pare că cineva s-a prins, de aceea m-a chemat repede să o scap de sticle”, a povestit Morgan.

Mariah ar moşteni dependenţa de alcool de la mama sa, Patricia, fostă cântăreaţă de operă, de 79 de ani, care ar fi iniţiat-o şi în ritualurile sataniste.

Vedeta a fost căsătorită cu producătorul Tommy Mottola (67 de ani), între 1993 şi 1997, şi cu rapperul Nick Cannon (35 de ani), între 2008-2014, căsnicie din care au rezultat gemenii Monroe şi Moroccan, de 5 ani. În prezent, Mariah se află într-o vacanţă în Grecia, unde a aflat şocată că fratele a făcut-o de râs.

Mai multe