Mariah Carey i-a scos din sărite pe producătorii unui film cu fițele ei

6 iulie 2017 17:29   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Interpreta unor hit-uri precum “My All” sau “Without You” este recunoscută pentru fiţele pe care le face înaintea oricărui show pe care îl susține. De curând, Mariah Carey a fost solicitată să apară în pelicula “The House” – “Operaţiunea Cazinoul”, însă atitudinea ei le-a lăsat producătorilor un gust amar.

Mariah Carey ar fi trebuit să fie invitata specială din pelicula “The House” – “Operaţiunea Cazinoul”, ce va avea premiera şi în cinematografele de la noi din ţară vineri, 7 iulie. Artista ar fi trebuit să apară alături de Will Ferrell şi Amy Poehler, actorii din rolurile principale, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Motivul? După ce solista a avut câteva pretenții extravagante, printre care o rulotă plină de flori albe, aceasta a întârziat mai multe ore la filmări. Întreaga echipă de filmare a stat în loc și a aşteaptat ca diva să-şi facă apariţia, iar când aceasta a ajuns, după patru ore, nu a fost de acord să cânte piesa cu pricina şi nici să o cânte altcineva.

Aşa că după mult deranj şi o zi pierdută pe platourile de filmare, s-a reununțat la rolul ei și la piesa care ar fi trebuit să figureze pe coloana sonoră. Cum s-au descurcat producătorii aveți ocazia să vedeți de vineri, în cinematografele din toată țara.    

Mai multe