Mariah Carey nu le-a schimbat niciodată scutecele gemenilor

17 noiembrie 2012 14:05   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Fiţe de vedetă! Cântăreaţa Mariah Carey (42 de ani) se crede o mare prinţesă şi nu concepe să-şi pună mâinile pe scutecele murdare ale bebeluşilor ei. A dat-o în vileag chiar soţul său, Nick Cannon (31 de ani).

Micuţii Monroe şi Maroccan, în vârstă de 1 ani şi 6 luni, sunt schimbaţi de hăinuţe numai de tatăl lor, rapperul Nick Cannon.

Celebra lor mămică nu a acceptat să le schimbe vreodată scutecele, indiferent ce s-ar fi întâmplat. Îl chema pe soţ imediat, dacă observa că gemenii s-au udat. "Micuţii aleargă deja prin casă şi trebuie să mă ţin după ei", a povestit Nick.

"Eu o înţeleg pe Mariah. Sunt priceput şi nu mă tem de nimic. I-am îmbăiat şi le-am schimbat scutecele de la cea mai fragedă vârstă", a declarat tatăl gemenilor.

Mariah Carey şi Nick Cannon s-au căsătorit la 30 aprilie 2008, după numai 6 săptămâni de la data la care s-au cunoscut mai bine. El o plăcea din 2005, când s-au întâlnit la ceremonia de decernare a premiilor Billboard, artista obţinând atunci un trofeu pentru cele mai multe vânzări în acel an.

Mai multe