Mariah Carey şi-a vândut inelul de logodnă de la fostul iubit. Ce sumă a obţinut

29 mai 2018 13:42   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Face bani şi din despărţiri. Mariah Carey (48 de ani) şi-a rotunjit veniturile după ce şi-a vândut inelul de logodnă primit în 2016 de la miliardarul James Packer. Bijuteria cu diamant de 35 de carate a costat 13 milioane de dolari, însă nici cele două milioane de dolari primite de divă după vânzare nu sunt de lepădat.

Mariah Carey n-are noroc în dragoste. În 2016 nu-şi mai încăpea în piele de fericire după ce australianul James Packer a cerut-o de nevastă şi i-a pus pe deget un diamant imens. În acelaşi ani, i-a şi dat papucii după ce şi-a dat seama că stilul de viaţă al divei l-ar putea duce rapid la sapă de lemn.

Drept consolare, omul de afaceri i-a lăsat amintire inelul de logodnă, o bijuterie cu un diamant imens, pentru care a scos din buzunar o avere. Mai exact, 13, 2 milioane de dolari, iar cu această bijuterie Mariah a ajuns în topul vedetelor cu cele mai scumpe inele de logodnă.

Potrivit Page Six, cântăreaţa a vândut recent inelul unui bijutier din Los Angeles pentru 2,1 milioane de dolari. Un apropiat al artistei spune că Mariah a luat această decizie pentru că inelul îi trezea amintiri dureroase, iar acum „e pregătită să meargă mai departe”.

Mariah Carey a mai fost căsătorită de două ori

Cântăreaţa a fost măritată cinci ani cu fostul şef al casei de discuri Sony, Tommy Mottola. Din 2008 până în 2016, artista a fost căsătorită cu rapperul Nick Cannon, cu care are doi copii, gemenii Moroccan şi Monroe. Deşi s-a speculat că Mariah ar fi fost înşelată de cântăreţ, cei doi au rămas în relaţii bune de dragul copiilor.

Mai multe