Mariah s-a lipit de coregraf, după ce a lăsat-o bogătaşul

31 octombrie 2016 20:20   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

El i-a dat papucii, dar tot ea are ultimul cuvânt! Mariah Carey (46 de ani) a luat cina în Hollywood în compania coregrafului Bryan Tanaka, la doar câteva zile după despărţirea oficială de James Packer. De ce? Pentru a-l face gelos...

Vrea despăgubiri de 50 milioane $, păstrează inelul de logodnă cu diamante în valoare de 10 milioane $, primit în 2015, şi se mai şi răzbună pentru inima frântă! Mariah Carey şi-a dezlănţuit sâmbătă seara campania de “reparare a onoarei rănite”. Ea a ieşit la cină cu bărbatul care l-a făcut gelos pe fostul ei  iubit, miliardarul James Packer (49 de ani). Chiar dacă Packer l-a trecut pe lista de persoane indezirabile la Caesar’s Palace, din Las Vegas, Bryan Tanaka a fost fericitul care a scos-o în oraş pe diva de 46 de ani, sâmbătă seara.

Gurile rele spun că Packer ar fi înşelat-o pe Mariah cu asistenta ei personală, taman în perioada în care făceau planurile de nuntă. Scandalul cel mai mare a avut loc la finele lunii septembrie în Grecia, în timpul unei croaziere. La vremea respectivă, Mariah Carey a fost văzută doar cu ochelari de soare la ochi şi avea o ditamai vânătaia pe braţul drept. Nu se ştie exact dacă a fost vorba de violenţă între ei. Cert este că după ce şi-au spus “adio”, Mariah a mutat inelul de logodnă de pe inelarul stâng pe cel drept. Şi începe să îşi refacă viaţa cu tinerei.

Mai multe