Marisa Papen, modelul care a pozat nud la Zidul Plângerii. „A trecut de linia roșie!”

29 iunie 2018 12:01   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Provocatorul model Marisa Papen a comis-o din nou, la un an după ce a fost închisă deoarece a pozat nud în fața unui templu egiptean! De data asta, s-a dezbrăcat de haine în Ierusalim.

Marisa Papen a provocat furie după ce a pozat goală pe acoperișul unei clădiri vechi din apropierea Zidului Plângerii, din Ierusalim. „Știam că dacă voi face asta, atunci toată excursia mea va fi un succes”, a spus modelul belgian. „Am intrat în conversație cu un tip super prietenos, care ne-a invitat la el acasă, acolo unde am băut ceai de mentă și cafea”, își începe Marisa povestea inedită. 

Atunci când ea și fotograful său, Mathias Lambrecht, l-au rugat pe tânăr să meargă pe acoperiș să facă o poză, băiatul nu a avut nimic împotrivî. „A trebuit să-i explic de ce am vrut să-mi dau jos hainele. Dar a fost extrem de neînțelegător și s-a purtat rece cu noi”, a zis Marisa. 

Reacții dure în mediul online, după ce Marisa Papen a pozat nud la Zidul Plângerii

Reacțiile din mediul online au curs în valuri. „A trecut linia roșie! Cine se crede să pozeze așa aici? Sper ca Dumnezeu s-o pedepsească!” Rabinul zidului occidental, Shmuel Rabinovici, a declarat ziarului Yedioth Ahronoth: “Acesta este un incident jenant, grav și lamentabil, care ofensează sfințenia locului și sentimentele celor care vizitează locurile sfinte”.

Apărându-și intențiile, Marisa a spus: „religia transformă oamenii într-o turmă de animale. Nu mai avem ocazia să ne ascultăm inima și instinctul. De la naștere suntem spălați pe creier!”

Mai multe