Matt Damon: «Am ratat 280 de milioane $ pentru un rol». În ce film a refuzat să joace

16 iulie 2021 7:42   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

A pierdut cel mai mare onorariu din toate timpurile! Cu onestitate, Matt Damon a dezvăluit că a refuzat să joace un rol în filmul ”Avatar”, care l-ar fi îmbogăţit uluitor.

Îşi dă cu pumnii în cap pentru că a ratat aşa o mare oportunitate! Celebrul actor Matt Damon (50 de ani), care a jucat în seria ”Bourne”, a dezvăluit recent care e cel mai mare regret din viaţa lui. A pierdut 280 de milioane de dolari pentru că nu a vrut să joace în filmul ”Avatar”. Regizorul James Cameron (66 de ani) a fost atât de disperat să-l aibă în distribuţie în acest film celebru din 2009, încât i-a propus un onorariu de zece procente din câştigurile peliculei. Şi cum ”Avatar” s-a dovedit filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile, care s-au ridicat la peste 2,8 miliarde de dolari, Matt ar fi câştigat 280 de milioane de dolari, dacă accepta rolul. 

Aşa s-a ales cu o pagubă de 280 de milioane de dolari. ”Filmul a intrat în istorie ca încasări. Nimeni nu a pierdut atât de mulţi bani ca mine. Practic, nimeni nu a refuzat atât de mulţi bani”, a declarat starul. Matt spune că, dacă ar fi acceptat rolul lui Jake Sully, care în cele din urmă a revenit actorului Sam Worthington (44 de ani), ar fi ajuns să zboare cu racheta în spaţiu înaintea lui Richard Branson sau Jeff Bezos.

Matt Damon, care are o avere de 170 de milioane de dolari, este căsătorit din 2005 cu Luciana Bozán Barroso (45 de ani) şi au împreună trei copii: Isabella, 15 ani, Gia, de 12 ani şi Stella, de 10 ani. El a adoptat-o şi pe fiica Lucianei, Alexia, de 20 de ani, din altă relaţie.

Mai multe