Matthew McConaughey a salvat un pui de focă în Malibu

26 aprilie 2014 11:39   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actorul Matthew McConaughey a ajutat un grup de adolescenţi să salveze un pui de focă care părea epuizat şi se odihnea pe o plajă din Malibu, California.

Starul american, care a câştigat anul acesta premiul Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol principal pentru partitura din "Dallas Buyers Club" le-ar fi spus unor adolescenţi să se "retragă" după ce aceştia au început să împingă animalul cu un băţ, informează contactmusic.com..

O sursă a declarat pentru National Enquirer: ''Matthew le-a spus copiilor că micul animal nu este rănit, ci se odihneşte şi stă la soare, focile făcând mereu acest lucru".

"După o lecţie de aproape 20 de minute despre viaţa marină, copiii erau atât de nerăbdători să plece încât nici nu i-au mai cerut vedetei să facă o poză cu ei", a mai spus sursa citată.

Matthew McConaughey a devenit cunoscut în 1993, după rolul din comedia "Marea ameţeală/ Dazed and Confused", construindu-şi ulterior o carieră strălucitoare la Hollywood, cu filmele "Eu cu cine mă mărit?/ The Wedding Planner", "Cum să scapi de un tip în 10 zile/ How To Lose A Guy In 10 Days", "Sahara" şi "Aurul nebunilor/ Fool's Gold".

Mai multe