Matthew McConaughey nu e de acord cu obligativitatea vaccinării la copii! Ce spune actorul

10 noiembrie 2021 13:49   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Matthew McConaughey zice că nu e de acord cu obligativitatea vaccinării anti-COVID-19 la copii!. Însă el s-a vaccinat cu ambele doze de vaccin.

Matthew McConaughey (52 de ani) zice că nu e de acord cu obligativitatea vaccinării anti-COVID-19 la copii. Deocamdată refuză să-și dea acordul de a-i fi vaccinați cei 3 copii pe care îi are cu soția, Camila Alves (39 de ani), Vida, de 11 ani, Levi, de 13 ani și Livingston, de 8 ani. Starul spune că el și soția s-au vaccinat și este de acord că vaccinarea este foarte bună. Vrea mai multe informații despre vaccin, însă, când e vorba de copii.

Ar trebui să fie o alegere personală

McConaughey i-a spus scriitorului Andrew Ross Sorkin, într-un interviu care a avut loc marți, că vaccinările ar trebui să fie o alegere personală. ”Eu sunt vaccinat. Soția mea e vaccinate. Nu am făcut asta pentru că cineva mi-a spus asta. Am ales s-o fac. Nu e nici o teorie a conspirației privitoare la vaccinuri”, a spus actorul laureat cu Oscar. McConaughey a mai spus că familia sa a stat în carantină mult timp în 2020 și a făcut multe teste de virus. Matthew McConaughey nu e de acord cu obligativitatea vaccinării la copii!

Mai multe