Matthew McConaughey, unde îţi sunt muşchii?

2 iulie 2019 18:41   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Nu mai e musculos cum era! Actorul Matthew McConaughey s-a făcut de râs, recent, cu trupul său pufos şi cu burtică la plajă, în Grecia. El îşi petrece vacanţa împreună cu familia pe insula Antiparos.

Matthew McConaughey (49 de ani) a câştigat mulţi bani datorită rolurilor pentru care s-a îngrăşat şi a slăbit la comandă, însă reuşise să-şi revină. Până nu demult, starul, laureat cu premiul Oscar, era plin de muşchi datorită joggingului şi a exerciţiilor fizice la sală.

Aşa că a fost un mare şoc pentru fanii săi când paparazzii l-au surprins, sâmbăta trecută, pe plajă, fără muşchi. 

Actorul, bine rotunjit, s-a lăfăit la soare împreună cu soţia sa, fotomodelul Camilla Alves (37 de ani), şi cei trei copii ai lor, Levi (10 ani), Vida (9 ani) şi Livingston (6 ani). El s-a jucat cu progeniturile pe plajă, punându-se la mintea lor, sub privirile soţiei care era mai mult preocupată să se bronzeze. Matthew McConaughey, care are o avere de 100 milioane $, a slăbit 20 de kilograme ca să joace rolul unui bolnav de SIDA în filmul “Dallas Buyers Club”, şi a rămas impotent temporar. 

S-a ales cu o statuetă Oscar, dar soţia sa, care este o focoasă braziliancă, îi făcea mereu reproşuri. De aceea, s-a pus pe tras de fiare până şi-a revenit.

Din 2014 şi până recent reuşise să se menţină musculos şi atrăgător. Nimeni nu şi-ar fi imaginat că se va îngrăşa, cum arată acum, de astă dată nu pentru cerinţele unui rol într-un film. 

Mai multe