Matthew Perry, distrus de boală, droguri și alcool, a ieșit la agățat. Unde a fost depistat actorul din "Friends"

19 mai 2020 16:01   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Multe și nebănuite sunt căile celebrității! Serialul de succes ”Prietenii tăi” începuse filmările înainte de epidemia de COVID-19 pentru un nou sezon. Însă pandemia mondială a înghețat proiectul, fapt ce i-a dat peste ca pe actori. Așa că după ce a rămas fără loc de muncă, fără iubită, Matthew Perry, în vârstă de 50 de ani, și-a făcut cont pe o rețea de matrimoniale și a ieșit la ”agățat”.

Actorul american Matthew Perry, de 50 de ani, a început să își caute iubită la matrimoniale. Conform US Weekly, Perry și-a reactivat contul de pe rețeaua Raya. El a fost cuplat timp de doi ani cu Molly Hurwitz, de 29 de ani, care este impresar și agent de talente. S-au despărțit recent, așa că a ieșit din nou la vânătoare. Actorul are o avere estimată la 120 de milioane de dolari și a avut probleme cu alcoolul în ultimii cinci ani. Se pare că despărțirea de Hurwitz s-a produs din cauza acestui viciu.

Matthew Perry a fost la un pas de moarte

După anii 1990, Perry a început să se îndoape cu Vicodin, amfetamine, metadonă și mult alcool. A slăbit în 2000 aproape 18 kilograme, iar apos s-a îngrășat 25. Nu a mai fost căutat pentru nici un rol și a fost cât pe ce să piardă cetățenia americană și să fie trimis înapoi în Canada, după ce a fost arestat pentru posesie de droguri de înalt risc. În iunie 2018, interpretul lui Chandler din ”Prietenii tăi” fost la un pas de moarte din cauza unei perforări gastrointestinale care l-a ținut pe patul de spital timp de trei luni. Conform presei americane, după ce a fost dat afară de la dezintoxicare, Matthew Perry a reînceput să bea. El a fost plătit cu 150.000 de dolari per episod în perioada în care a jucat în ”Prietenii tăi”.

Citește și:

Ce fac acum actorii din «Prietenii tăi». Au trecut 15 ani de la finalul serialului

Serialul «Prietenii tăi» revine într-o nouă formulă, dar nu la TV

”Prietenii tăi”, serialul unei generații

Sitcomul american a fost difuzat de NBC începând cu 22 septembrie 1994 şi până în 6 mai 2004. Serialul spune povestea unui grup de şase prieteni care stau în Manhattan. În total au fost turnate 236 de episoade, grupate în 10 sezoane. Ultimul episod a fost vizionat de 52,5 milioane de spectatori. Alături de Perry, în serial au mai apărut: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey) şi David Schwimmer (Ross).

Mai multe