Medic luat la bătaie de David Hasselhoff beat

9 octombrie 2009 13:18   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actorul David Hasselhoff nu poate sta multă vreme departe de alcool. Fostul star din "Baywatch" şi-a făcut de cap în hotelul St. Martins Lane din Londra, fiind necesară intervenţia unui medic după mai multe zile de beţie, relatează The Sun.

Hasselhoff se afla într-o stare atât de proastă încât a udat patul din camera sa de hotel, astfel că, îngrijorat, asistentul personal Joe Townley l-a chemat pe dr. Paul Ettlinger.

Scos din sărite, actorul a reacţionat violent şi l-a lovit accidental pe medic, încercând să ajungă la asistent. Potrivit unor surse citate de publicaţia britanică, starul hollywoodian a fost închis în debara până la sosirea unei ambulanţe care l-a transportat până la un spital din Londra.

"A bruscat personalul, a urlat la toată lumea. Eram şocaţi - ai fi crezut că e un beţiv oarecare, nu o mare vedetă", a povestit una dintre persoanele cazate în hotel.

David Hasselhoff a fost internat la Capio Nightingale Hospital din capitala Marii Britanii. Actorul a recunoscut că a mai urmat de cel puţin cinci ori tratamente la clinicile de dezalcoolizare.

Vremurile de glorie ale lui David Hasselhoff (aici în "Baywatch") au apus

Mai multe