Meg Ryan a ajuns în sapă de lemn

28 septembrie 2015 22:58   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Meg Ryan e falită şi s-a ratat complet! În 10 ani, actriţa şi-a tocat toată averea de 45 de milioane de dolari pe toate prostiile. În plus, nu îşi poate găsi iubit şi e disperată. Hollywood-ul i-a întos spatele.

În anii 1980-1990, Meg Ryan (53 de ani) a fost una dintre cele mai de succes actriţe din lume, astăzi, a ajuns o epavă. Vedeta filmelor “Nopţi albe în Seattle” şi “Când Harry a cunoscut-o pe Sally” s-a ruinat, aruncând cu banii pe lux şi nebunii. Şi-a făcut numeroase operaţii estetice, care în loc să o înfrumuseţeze au buhăit-o. A ţinut-o numai în petreceri, cu băuturi scumpe şi delicatese. După ce a părăsit-o şi iubitul, John Mellencamp (63 de ani), recent, pentru fotomodelul Christie Brinkley (61 de ani), Meg o ţine numai în beţii.

“Mă simt umilită. M-a părăsit după 5 ani de relaţie tocmai când vorbeam de căsătorie”, a spus actriţa, care e disperată să-şi găsească un nou iubit. Din această cauză şi deoarece s-a pocit în urma operaţiilor estetice, nu mai este distribuită în filme. Meg Ryan a fost căsătorită între 1991-2001 cu actorul Dennis Quaid (61 de ani) şi are doi copii, Jack, de 23 de ani, şi o fiică adoptată, Daisy, de 10 ani. Fata suferă cel mai mult din cauza sărăciei în care au ajuns.

Mai multe