Meg Ryan şi-a tunat faţa VIDEO EXCLUSIV

8 iulie 2015 21:47   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

N-a mai rămas nimic din „îngerul cu ochi albaştri”. Actriţa Meg Ryan (53 de ani) a ajuns de nerecunoscut din pricina încercărilor ei repetate de a opri timpul în loc.

Cu fruntea întinsă, un zâmbet îngheţat şi fără nici un rid, aşa a fost surprinsă, luni, Meg Ryan la o prezentare de modă la Paris Fashion Week. În dorinţa de a rămâne tănără şi frumoasă, eroina din „Când Harry a cunoscut-o pe Sally” (1989) a exagerat cu operaţiile estetice. Actriţa a uitat să se mai oprească, iar rezultatul este catastrofal.

Meg Ryan este dependentă de operaţii

Chipul ei angelic parcă a paralizat din cauza excesului de botox, care i-a „topit” ridurile. Cea mai evidentă modificare se află la nivelul frunţii şi a buzelor. Diva blondă le-a injectat în repetate rânduri cu colagen, iar acum a căpătat un aspect „bot de răţuşcă”. Specialiştii în chirurgie plastică sunt de părere că Meg Ryan, cu o avere de 45 milioane $, şi-a făcut un lifting facial, dar şi o intervenţie prin care şi-a mărit pomeţii. 

Click! spune:

Meg Ryan a cunoscut faima graţie rolurilor principale din comediile romantice „Când Harry a cunoscut-o pe Sally” şi “Oraşul îngerilor”. Actriţa a fost căsătorită cu actorul Dennis Quaid între anii 1991-2001, căruia i-a făcut un băiat, Jack (23 de ani). Ea mai are o fiică adoptată, Daisy True (11 ani).

Mai multe