Megan Fox dezvăluie de ce este aşa de supărată

31 martie 2015 16:32   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actriţa Megan Fox, de 28 de ani, a fost aleasă să apară pe coperta revistei Harper’s Bazaar Arabia. Cu acest prilej, diva a dezvăluit că e supărată că toată lumea o consideră frumoasă, dar proastă.

De asemenea, Megan Fox este criticată pentru faptul că trăsăturile sale s-au schimbat drastic. Faţa ei pare mai lungă acum, buzele ar fi artificial umflate. Dar cel mai mult o deranjează pe vedetă că lumea o consideră proastă pentru că e frumoasă. “Mă enervează când aud că se spune că nu sunt foarte deşteaptă, că nu sunt educată, că sunt narcisistă şi fac orice pentru ca să mă bucur de atenţie”, mărturisşte Megan, care nu vrea să se creadă că e un simplu manechin.

“Viaţa mea sexuală este inexistentă!”

 Megan Fox a recunoscut că, în prezent, viaţa ei sexuală lipseşte cu desăvârşire. Bomba sexy, care s-a căsătorit în 2010 cu Brian Austin Green, admite că “nu poate obţine niciun fel de intimitate cu soţul ei”. Frumosa brunetă a declarat că fiul lor de doi ani doarme în patul lor. Prin urmare, cei doi tineri nu au parte de intimitate.  Megan Fox are o relaţie cu  Brian încă din 2004. Cei doi au împreună doi copii: un băiat, Noah, de doi ani şi o fetiţă, Bodhi, în vârstă de aproape 6 luni. 

Mai multe