Meghan, atenție! Katy Perry a mărturisit că-l vrea pe Prințul Harry

16 mai 2017 20:22   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Katy Perry (32 de ani), mai îndrăzneață ca niciodată! Frumoasa cântăreață a onorat invitația în cadrul emisiunii „Ellen DeGeneres”, unde a acceptat să vorbească deschis despre viața sa personală și să intre într-un joc al gazdei emisiunii.

Katy Perry a mărturisit în direct că este singură, nu este momentan implicată într-o relație cu cineva, iar din acest motiv este „gata de combinare”, după cum a glumit artista în stilul ei carismatic.

Moderatoarea emisiunii i-a propus atunci cântăreței un joc: ea îi va enumera mai multți bărbați celebri, majoritatea actori de la Hollywood, iar Katy va trebui să aleagă repede cu care ar dori să aibă o relație, după cum este precizat pe Daily Mail.

Printre actorii puși la „dispoziție” s-au numărat Harry Styles, Chris Pine, Leonardo DiCaprio, Chance The Rapper, Chris Martin, Prințul Harry. Katy s-a cam fâstâcit însă atunci când lista a ajuns la Chris Martin și DiCaprio pentru că artista a părut că nu știa pe cine să aleagă și de emoții, i-a scăpat o mică declarație „picantă”: „Dacă de fapt i-am sărutat deja pe toți acești oameni?”

Lucrurile au devenit cu atât mai interesante când pe listă a apărut și Prințul Harry, alături de Leo. Katy a întrebat dacă poate să îi aibă pe amândoi, iar gazda emisiunii a încuviințat. Cântăreața a ținut însă să precizeze că totul a fost doar un joc.

Mai multe