Mel B a ajuns în faliment. A făcut cheltuieli exagerate

3 iulie 2017 19:31   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Mel B, fosta componentă a trupei Spice Girls, se află într-un mare impas. După ce a scăpat de soțul infidel, solista a dat de un alt obstacol, de data aceasta unul de natură financiară.

Vedeta și-a cheltuit averea de 38 de milioane de lire sterline pe un stil de viață extravagant. Printre bunurile pe care și le-a achizițuionat se numără o mașină blindată (200.000 de lire), o insula privată (1 milion de lire) și trei cascade pentru piscina ei, notează Daily Mail.

Vestea a fost făcută publică după ce s-a aflat că Mel B mai are doar 961 de lire sterline în contul uneia dintre companiile sale, la înfățișarea la tribunal, în procesul pe care-l are cu fostul său partener de viață, Stephen Belafonte. Bărbatul îi cere acesteia sprijin financiar, pentru că fosta membră a Spice Girls a pus mâna pe un contract bănos, ca jurat la “America’s Got Talent”.

În ultimul deceniu, Mel și Stephen s-au răsfățat ca nimeni alții: au mers în vacanțe numai cu avioane private și au închiriat vile impreionante cu majordomi. Colecția de genți și de bijuterii cu diamante ale cântăreței devenite vedetă tv și-ar găsi locul în orice butic de lux, iar petrecerile private și cadourile pe care i le făcea soțului ei, precum insula privată de un million de lire sterline, au șubrezit tare conturile. Numai unul dintre inelele ei preferate cu diamante a costat aproape jumătate de million de lirem, iar staff-ul care îi este mereu alături o mai costă alte 250.000 de lire anual.

Mai multe