Mel B, bătută de soţ? Uite cum se apără el

15 decembrie 2014 21:34   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Fanii cântăreţei şi-au exprimat îngrijorarea faţă de artistă, după ce au văzut-o la show-ul X Factor cu ochiul vânăt şi plină de zgârieturi pe umeri şi pe braţe.

Melanie Brown, fosta componentă a trupei Spice Girls, a lipsit de la show-ul X Factor de sâmbătă seara, după ce a ajuns la spital. A doua zi, ea şi-a făcut apariţia pe ultima sută de metri la finala concursului, însă se afla într-o stare foarte proastă.

Cântăreaţa a încercat să-şi acopere cu machiaj vânătăile de pe umeri, de pe braţe şi de la ochi, însă aceste răni au rămas destul de vizibile, dând naştere unor zvonuri referitoare la o căsnicie abuzivă cu Stephen Belafonte, fiul faimosului cântăreţ Harry Belafonte. Mai mult, artista a fost văzută fără verigheta de 20.000 de lire sterline, scrie publicația Mirror.

Stephen Belafonte a negat acuzaţiile care i se aduc, mărturisindu-le fanilor de pe Twitter că Mel B a ajuns la spital din cauza unei boli.

"Mel a fost foarte bolnavă, iar numeroşi medici au ajutat-o să se facă bine. Dacă fanii nu se pot relaxa înainte de a face comentarii negative, înseamnă că nu sunt fani adevăraţi. De obicei nu răspund la mesajele de pe Twitter, dar voi răspunde comentariilor referitoare la faptul că mi-am bătut soţia. Cred că acestea sunt dezgustătoare şi mincinoase", a afirmat soţul artistei prin intermediul rețelei de socializare.

Mai multe