Mel B, dată în judecată de bonă. Cântăreața ar fi sedus-o să participe la partidele de sex în grup

22 aprilie 2017 10:00   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

După ce a stârnit un întreg scandal când l-a acuzat pe fostul soț, Stephen Belafonte, că o forțează să facă sex cu el și alte femei, Mel B a devenit din acuzatoare, acuzată. Bona Lorraine Gilles, despre care ea a spus că i-ar fi distrus familia, a dat-o în judecată.

Tânăra i-a intentat cântăreței un proces pentru defăimare, susținând că informațiile invocate de Mel B în cadrul divorțului ei ar fi fost false, potrivit TMZ.

Mai mult decât atât, Lorraine Gilles susține acum că vedeta este cea care ar fi sedus-o și convins-o să ia parte la partidele de sex în grup, pe când bona avea numai 18 ani. Mel B ar fi împins-o pe tânără să consume băuturi alcoolice, pentru a o putea influența mai ușor.

În cadrul procesului de divorț, cântăreața a declarat că bona ar fi avut o relație cu soțul ei, și chiar ar fi rămas însărcinată cu Stephen Belafonte, dar că acesta ar fi plătit-o ca să facă avort. Lorraine susține că toate acestea sunt minciuni, și este hotărâtă să o dovedească în instanță. Femeia nu a negat că ar fi făcut un avort, însă a explicat că ar fi fost vorba de o sarcină rezultată în urma unei partide de sex cu un alt bărbat. Când și-a dat seama că este gravidă, Lorraine ar fi apelat la Mel B pentru a o ajuta.

În plus, bona susține că relațiile ei sexuale cu Mel B ar fi durat 7 ani. Cât despre filmările partidelor de sex, aceasta spune că nu are înregistrările, ba mai mult, că Mel ar fi fost de multe ori cea care filma totul.

Mai multe