Mel B divorţează după ce şi-a prins soţul cu amanta

21 martie 2017 22:16   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Dragoste cu năbădăi! Aşa s-ar traduce căsnicia dintre Mel B şi fiul legendarului Harry Belafonte. Cei doi s-au căsătorit în Las Vegas în 2007, au fost la un pas să se despartă în 2014 după ce Stephen Belafonte a bătut-o, dar Mel B l-a iertat. Acum i-a dat papucii.

20 martie 2017 a fost ultima zi în care Stephen Belafonte şi Mel B au mai format o familie. Cântăreaţa de 41 de ani a depus actele de divorţ la un trtibunal din Los Angeles, California, invocând „divergenţe ireconciliabile”.

Cântăreaţa, care face parte din juriul emisiunii “America’s got Talent” are o avere de 30 de milioane de dolari pe care o va păstra, nu a cerut pensie alimentară şi a acceptat să împartă custodia fiicei lor de 5 ani, Madison.

Se va ocupa de divorţ avocata Susan Wiesner, care i-a avut clienţi pe Richie Sambora, Heather Locklear, Laura Dern şi Jane Lynch.În 2014, presa britanică titra cu litere de o şchioapă că Mel a fost victima violenţei soţului ei.

În ciuda zvonurilor, cei doi au rămas uniţi şi fosta Spice Girl l-a iertat. Gurile rele spun că, de câteva luni bune, Stephen, 41 de ani, s-a îndrăgostit de o tânără şi a înşelat-o sistematic pe soţia lui. Deşi în urmă cu doar şase săptămâni cei doi se afişau mai îndrăgostiţi ca niciodată în public, Mel B nu a vrut să treacă şi de data aceasta cu vederea peste infidelităţile soţului.

Mel B l-a apărat pe Stephen care a fost acuzat de violenţă domestică încă din 2003 de fosta lui soţie Nicole. Aceasta a declarat că a bătut-o măr după ce s-a îmbătat. Mel B mai are doi copii din relaţiile anterioare: pe Phoenix Chi Gulzar (18 ani), din căsnicia cu dansatorul Jimmy Gulzar, şi pe Angel, de 9 ani, din relaţia cu Eddie Murphy.

Mai multe