Mel B îi dă 5 milioane de lire soţului ca să scape de el

10 aprilie 2017 8:48   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Mel B vrea să îi ofere soţului său, Stephen Belafonte, o insulă privată şi suma de cinci milioane de lire pentru a scăpat cât mai repede de el. Cei doi se află în plin proces de divorţ, după ce fosta membră a trupei Spice Girls a povestit că a fost bătută de partener şi că acesta a lăsat dădaca însărcinată.

Mel B ar vrea să îi dea banii şi insula cu condiţia ca Belafonte să nu mai sufle o vorbă despre relaţia lor sau divorţ după ce procesul se termină. Decizia artistei vine după ce Belafonte ar fi vrut să o aducă chiar pe dădaca pe care ar fi lăsat-o gravidă ca martor împotriva lui Mel. 

"Vrea să scape cât mai repede şi copiii să nu sufere. El vrea dublul a ce i s-a oferit, dar va accepta şi cât îi dă ea. Ştie că dacă începe lupta între ei, ea are mai mulţi bani şi poate câştiga", a declarat o sursă, conform thesun.co.uk. 

Insula a fost cumpărată de Mel în 2014 cu un milion de lire, pentru Stephen, dar cei doi nu prea au vizitat locaţia. 

Mel B a cerut custodie completă a fiicei lor de cinci ani. Dar Belafonte vrea custodie comună, plus 10 milioane din averea de 48 a cântăreţei. Mel a început procesul de divorţ luna trecută, cu 11 săptămâni înainte de aniversarea de 10 ani de relaţie. Ea a povestit că bărbatul era violent şi abuziv şi o forţa să facă sex în trei. 

Mai multe