Mel B și soțul ei i-ar fi cerut Ritei Ora să facă sex în trei

23 aprilie 2017 18:55   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Fanii Ritei Ora (26 de ani) s-au obișnuit cu stilul dezinvolt și exuberant al artistei, lipsită de orice inhibiții când vine vorba să-și expună public părțile intime. Puțini știu însă că i-au fost făcute anumite propuneri indecente chiar de către figuri cunoscute din lumea mondenă americană.

O sursă apropiată cântăreței, care a preferat să rămână anonimă, a afirmat pentru cei de la The Sun că Mel B și soțul său, Belafonte, pe când erau împreună, i-ar fi propus Ritei Ora o partidă de sex în trei, dar artista i-a refuzat politicos, precizează Daily Star.

„Rita era una dintre «țintele» lui Mel și ale lui Stephen. Când i-au cerut asta, a fost surprinsă. Ea se afla acolo exclusiv pentru muncă, alte lucruri nu intrau în discuție. așa că s-a scuzat politicos și s-a dus acasă.”

Le-a povestit întâmplarea prietenilor, iar de atunci, Rita a încercat să stea cât mai departe de celebrul cuplu. În ciuda afirmațiilor sale „picante” și a selfie-urilor provocatoare, Rita este foarte orientată către cariera sa muzicală, iar în prezent, lucrează la cel mai recent album al său.

Mai multe