Mel B, speriată că fostul soț obsedat de sex ar putea dezvălui secretele mariajului lor

26 aprilie 2017 8:14   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Divorțul dintre Mel B și producătorul de film, Belafonte, este atât de meditizată de presa americană, încât povestea lor aproape că pare ruptă dintr-un film. Fostul soț al cântăreței nu acest lucru ca pe o glumă și chiar se gândește să realizeze un film în care ar putea să spună și varianta sa despre mariajul cu Mel B.

Surse apropiate ale cântăreței spun că aceasta a început să fie foarte neliniștită de când a auzit de intențiile fostului său soț. Belafonte s-a săturat de toate acuzațiile care i se aduc și vrea să „contraatce” cu un film care să spună povestea căsătoriei lor, dar va fi într-atât de erotic, încât „va face «Fifty Shades of Grey» să pară ca «Albă ca Zăpada»”, precizează Daily Star.

Belafonte (41 de ani) a fost acuzat de Mel B că o bătea și o obliga periodic să întrețină relații sexuale în trei. Totodată, Mel afirmă că fostul său soț s-a culcat de mai multe ori cu bona lor, Lorraine Gilles (27 de ani), pe care a lăsat-o însărcinată.

Mel B este îngrijorată de planurile lui Belafonte de a spune lumii și varianta sa prin intermediul unui film. „A discutat cu Stephen să schimbe numele pentru a părea o poveste ficțională, dar tot nu va fi ușor, așa că Mel ar avea dreptul de a bloca producția filmului”, a declarat o sursă apropiată artistei.

Mai multe