Mel Gibson, anchetat de poliție! A agresat o fotografă: «Mă scuipa în timp ce țipa la mine»

24 august 2015 10:50   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Renumitul actor Mel Gibson este acuzat că ar fi agresat o fotografă în mijlocul străzii. Bărbatul este în prezent anchetat de polițiști, care încearcă să afle circumstanțele în care femeia a fost abuzată fizic și verbal de actor.

Kristi Miller, în vârstă de 39 de ani, povestește cu groază cum a fost agresată de către cel pe care îl fotografia, Mel Gibson. Se pare că actorul de la Hollywood și-a pierdut răbdarea când a văzut că paparazzi nu îi dau pace nici măcar atunci când se plimbă pe stradă cu noua lui iubită, potrivit dailytelegraph.com.

Tânăra fotografă a rămas șocată în urma evenimentului și nu s-a gândit de două ori înainte de a merge la poliție. Audiată, aceasta le-a spus organelor legii tot ceea ce s-a întâmplat: „Am făcut o poză cu Mel și iubita lui, iar când m-am întors m-a împins de la spate foarte tare. M-a șocat, pentru că nu mă așteptam la asta. Nu știu dacă m-a împins cu mâinile sau cu cotul”, povestește ea.  Dar abuzurile nu s-au oprit aici, pentru că actorul a început să o admonesteze în mijlocul străzii: „Mă scuipa în față în timp ce țipa la mine, numindu-mă câine, spunând că nici măcăr nu sunt o ființă umană și că voi ajunge în Iad. M-a înjurat și m-a numit c**vă. A fost fără oprire, nici măcar nu respira”, a povestit Miller, îngrozită.

Polițiștii au început o anchetă pentru a-i face dreptate femeii, care își făcea doar datoria. Aceasta a mărturisit că era aproape sigură că actorul o va pocni în față.

Mai multe