Mel Gibson mai are doi copii? Mama este o vedetă care şi-a recunoscut recent orientarea sexuală

19 ianuarie 2013 13:59   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Celebrul actor Mel Gibson este din nou în centrul atenţiei. Presa americană îl consideră tatăl băieţilor binecunoscutei actriţe Jodie Foster, cea care şi-a recunoscut orientarea sexuală recent, la Globurile de Aur 2013.

Publicaţia "New York Post" anunţă că a descoperit cine este tatăl celor doi băieţi, Charlie şi Kit, ai actriţei Jodie Foster, care i-a mulţumit iubitei sale în discursul ţinut la Globurile de Aur 2013.

Toată nebunia privind identitatea celor doi copii ai vedetei a plecat chiar de la discursul de la Globurile de Aur 2013. Pe lângă faptul că şi-a recunoscut orientarea sexuală, Jodie i-a mulţumit şi lui Mel Gibson, bunul ei prieten.

"Mel Gibson, ştii că tu m-ai salvat", a spus Jodie, gestul ei făcându-l pe actor să aplaude entuziast.

Pornind de la acest discurs şi de la faptul că Mel şi Jodie sunt prieteni la cataramă de mult timp, publicaţia "New York Post" a solicitat opinia unui specialist în fizionomii. După ce a comparat chipurile băieţilor lui Jodie Foster cu cel al starului hollywoodian, specialistul a dat verdictul: "Cei doi băieţi seamănă cu Gibson, dar sunt mai blonzi!".

Jodie Foster nu a dezvăluit niciodată cine este tatăl copiilor ei, dar dacă informaţia se confirmă, Mel Gibson ar ajunge să fie tatăl a 10 copii. El are şapte cu fosta sa soţie, Robyn, şi unul cu fosta sa iubită, muziciana rusă Oksana Grigorieva.

Mai multe