Melania Trump, o altfel de Primă Doamnă

19 mai 2016 18:03   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

După alegerile din noiembrie, Casa Albă ar putea găzdui o familie atipică de prezidenţiabili. Dacă lui Donald Trump îi cunoaştem deja trecutul şi caracterul, să aflăm câte ceva şi din CV-ul soţiei sale.

Toată lumea se întreabă ce şanse are magnatul imobiliarelor să câştige alegerile prezidenţiale din Statele Unite. Şi, totodată, dacă cea de-a treia lui soţie, Melania, are stofă de Primă Doamnă. Căci, în timp ce republicanul Donald Trump îi dă emoţii puternice contracandidatei sale, democrata Hil­lary Clinton, cu care se află într-o cursă umăr la umăr pentru fotoliul prezidenţial, Melania se află într-o altfel de campanie, aceea de-a con­vinge că poate fi o demnă succesoare a lui Mi­chelle Obama.

Manechin de profesie, cu trăsături moşteni­te de la o mamă slovacă şi un tată austriac, şi cu o carieră în modelling începută încă de la 5 ani, Melanija Knavs a primit o educaţie care a pregătit-o, cumva, pentru a duce o viaţă privile­giată. Chiar dacă provenea din blocul comunist, vorbea patru limbi străine, făcea gimnastică aproape la nivel de performanţă şi mergea în vacanţă la schi în Italia – de unde tatăl ei impor­ta maşini de lux. De altfel, acolo a şi semnat un contract generos cu o agenţie de modelling din Milano, care i-a înlesnit mutarea în New York, când a împlinit 18 ani. După zece ani petrecuţi pe catwalk-ul din Big Apple, tânăra de 1,78 m, care avea deja la activ câteva apariţii notabile în reviste precum Vogue, Harper’s Bazaar sau Vani­ty Fair şi chiar un pictorial nud, i-a intrat pe sub piele lui Donald Trump după ce l-a cunoscut la o şedinţă foto pentru o publicaţie de modă. Iar afaceristul, care mai purtase verighetă de două ori şi avea deja patru copii, a cerut-o de soţie la şase ani de la prima lor întâlnire. 

Vezi pe www.okmagazine.ro fețele ascunse ale Melaniei Trump!

Mai multe