Melanie Griffith a ieşit la agăţat

24 septembrie 2014 21:33   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Îi merge bine de când a divorţat de Antonio Banderas. Actriţa Melanie Griffith a ieşit la agăţat, în rochiţe de domnişoare şi ţinute foarte sexy.

Aflată la vârsta de 57 de ani, Melanie Griffith pare că-şi trăieşte o doua tinereţe după separarea de actorul Antonio Banderas (54 de ani). Actriţa a fost surprinsă, recent, extrem de binedispusă şi relaxată, ieşind dintr-o cafenea din Beverly Hills. Vedeta e mai pregătită ca oricând să înceapă o viaţă nouă, de aceea a adoptat un look mai tineresc. Mai mult decât atât, gurile rele spun că Melanie a dat iama-n dulapul fiicei sale, Stella, de 18 ani, ca să-şi găsească un nou iubit. De când s-a despărţit de actorul spaniol, în luna iunie, după 18 ani de căsnicie, diva blondă adoptă doar ţinute mulate, rochiţe scurte şi foarte decoltate. Poate, poate s-o ivi vreun Făt-Frumos călare pe cal alb...

Click! spune

Melanie Griffith şi Antonio Banderas au divorţat în iunie după o căsnicie de 18 ani. Cei doi actori şi-au negociat la sânge împărţirea averii lor, de 50 de milioane de dolari, dar şi custodia celor trei câini.

Mai multe