Melanie Griffith a întinerit miraculos

14 octombrie 2017 19:52   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Incredibil, dar adevărat! Binecunoscută pentru rolul din filmul “O femeie face carieră”, Melanie Griffith a făcut recent furori la un eveniment monden care a avut loc la Teatrul El Capitan, Hollywood.

A împlinit 60 de ani în luna august şi, în loc să îmbătrânească, a întinerit! Melanie Griffith nu mai are faţa desfigurată de exces de botox, aşa cum avea până de curând. Are talie de adolescentă, pielea frumos tonifiată, şi a venit îmbrăcată foarte sexy într-o rochie transparentă prin care i se vedea lenjeria intimă. Melanie nu a vrut să dezvăluie cum a reuşit să-şi îndrepte faţa, dar a uluit pe toată lumea cât de bine arată. Multă vreme a suferit cumplit, fiindcă numeroasele operaţii şi proceduri estetice îi distruseseră complet aspectul frumos din tinereţe.

“Nu mi-am dat seama de efectul operaţiilor estetice până n-am auzit oamenii în jurul meu întrebându-se: «Dumnezeule, ce şi-a făcut la faţă?!» M-au durut îngrozitor aceste cuvinte. Atunci m-am dus la un alt doctor, care a început proceduri de dizolvare a substanţei pe care mi-o injectase doctoriţa la care apelasem iniţial. Să sperăm că de acum înainte voi arăta mai normal”, a declarat Melanie în urmă cu un an. Se pare că schimbarea medicului estetician a fost cu adevărat benefică. Actriţa a reuşit să învingă şi dependenţa de alcool şi droguri, care a chinuit-o ani în şir. A făcut eforturi să-şi revină, de dragul copiilor ei, care nu mai suportau să o vadă beată şi drogată. Melanie a suferit foarte mult în 2012, când a fost părăsită de Antonio Banderas (57 de ani), după 16 ani de căsnicie. Ei au împreună o fiică, Stella, de 21 de ani, care a rămas alături de mama ei şi a ajutat-o mult ca să treacă peste durerea despărţirii şi să-şi refacă frumuseţea pierdută. Melanie Griffith a mai fost căsătorită cu actorul Don Johnson, în 1976, şi din 1989 până în 1996, mariaj din care a rezultat actriţa Dakota Johnson (28 de ani), şi cu Steven Bauer, între 1981-1989, împreună cu care are un fiu, Alexander Bauer, de 32 de ani. După trei divorţuri, actriţa a a rămas cu averea de 30 de milioane de dolari.

Mai multe