Melinda l-a refuzat iniţial pe Bill Gates. „N-a fost spontan!” Cum a convins-o miliardarul să devină doamna Gates?

4 mai 2021 11:32   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

După 27 de ani, mariajul soţilor Gates se încheie. Cei doi au emis un comunicat de presă comun în care au anunţat despărţirea lor, lucru care a luat prin surprindere o lume întreagă. Însă povestea lor de dragoste n-a fost niciodată lipsită de provocări. De fapt, Melinda şi Bill au întâmpinat greutăţi chiar înainte de-a deveni un cuplu...

Bill şi Melinda Gates s-au întâlnit prima dată în 1987, la scurt timp după ce ea s-a angajat la Microsoft ca product manager. La câteva luni după angajarea ei în companie, el a invitat-o în oraş. Iar ea l-a refuzat. Care a fost motivul?

“Mă gândeam că noi doi am putea ieşi împreună în oraş”, şi-a făcut Bill curaj să-i spună celei pe care o remarcase. “Dacă îmi dai numărul tău de telefon, poate ieşim la o întâlnire peste două săptămâni”, a continuat acesta propunerea. „Peste două săptămâni?!”, a recunoscut Melinda într-un interviu pentru site-ul Makers că i-a spus în acel moment lui Gates. „Habar n-am ce o să fac peste două săptămâni! Nu eşti destul de spontan pentru mine!”, a conchis ea şi l-a refuzat pe al patrulea cel mai bogat om din lume, în 2021.

Citește aici continuarea.

Mai multe