Mena Suvari s-a măritat pentru a treia oară! Cine este alesul

23 octombrie 2018 15:02   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Mena Suvari s-a măritat pentru a treia oară şi speră că de data asta va fi cu noroc. Actriţa şi-a găsit în sfârşit bărbatul viselor ei, în persoana lui Michael Hope. Cei doi sunt împreună de doi ani de zile.

Actriţa care a făcut un rol memorabil în “American Beauty” a mai fost căsătorită de două ori, cu Simone Sestito (între anii 2010-2012) şi Robert Brinkmann (între anii 2000-2005). Ea a confirmat zilele trecute că şi-a pus pirostriile pentru a treia oară şi este mai fericită ca niciodată.

Mena Suvari (39 de ani) s-a căsătorit cu Michael Hope, bărbatul cu care se iubeşte de doi ani. Actriţa a declarat pentru US Weekly că a fost ceremonie restrânsă, la care au participat doar membrii familiei şi câţiva prieteni.

Mena Suvari a participat Duminică la o gală caritabilă pentru căţei, care a avut loc în Beverly Hills, şi şi-a etalat mândră inelul de logodnă şi verigheta.

“Este nemaipomenit. Sunt foarte fericită. Noi suntem fericiţi. A treia oară este plină de farmec”, a declarat actriţa pentru US Weekly. Actriţa a mai spus că ceremonia a fost foarte intimă şi frumoasă. “Am avut cei mai dragi prieteni aproape (…) Michael este un tip grozav şi un gentleman”, a adăugat Mena, care şi-ar dori şi un copil cu noul soţ.

Mena şi Michael s-au cunoscut în 2016 la filmul “I’ll be home for Christmas”. Actriţa a făcut parte din distribuţie, iar Michael a lucrat în departamentul de artă.

Mai multe